Samen voor Eindhoven doet mee met NLMatcht. U ook?

 In Nieuws

Veel bedrijven zien kansen om zich voor de maatschappij in te zetten op een manier die ook henzelf versterkt. Maar hoe kom je aan projecten die passen bij je specifieke kwaliteiten of werkzaamheden?

Hoe vind je een doelgroep die past bij je medewerkers? Hierbij is goede ondersteuning nodig. NLmatcht helpt je aan contacten met lokale maatschappelijke organisaties. Zo komen sociale vraag en aanbod bij elkaar.

Acht op de tien Nederlanders doet graag iets voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Iets voor een ander kunnen betekenen geeft een goed gevoel, biedt zingeving en is ook gewoon heel leuk! Als de klus een beetje bij je past tenminste. NLmatcht helpt je aan de juiste klus. Sociaal, lokaal en passend.

Voor wie?

NLmatcht is er voor medewerkers van bedrijven en maatschappelijke organisaties. Groot, middel of klein, iedereen kan een match vinden die past bij de eigen mogelijkheden en voorkeuren. Tijdens matchevenementen tussen 10 oktober en 24 november kom je in contact met organisaties met een hulpvraag bij jou in de buurt. NLmatcht gaat voor 3000 matches. Dat betekent zo’n € 3 miljoen aan maatschappelijke waarde. Jij doet toch ook mee?

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X